Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Vallei stevent af op absoluut bezoekersrecord

Zwembad De Vallei in Veenendaal heeft eind februari van dit jaar een spectaculaire nieuw waterglijbaan in gebruik genomen.

Na de opening van de nieuwe zogeheten bandenglijbaan is het  aantal bezoekers fors gestegen.

Zo fors zelfs dat men het bezoekersrecord van 2016 gaat breken, men verwacht voor het einde van het jaar een bezoekersaantal van richting de 200.000 te halen.

Ondanks een mindere zomerperiode, vergelijkbaar met 2016, weet het zwembad per week 20% meer bezoekers te trekken, de afgelopen herfstvakantie heeft de stijgende lijn verder ingezet.

Het blijkt dat een investering als deze zich in een korte tijd terugbetaald, alleen baantjes zwemmen is niet meer voldoende, de bezoekers willen meer beleving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.