Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Vallei blijft vernieuwen en verbeteren

Het recreatiezwembad van zwembad De Vallei in Veenendaal wordt eerdaags vernieuwd. Al jaren gaat het goed met zwembad De Vallei, mede door weloverwogen investeringen. Afgelopen jaar trok het zwembad bijna 230.000 bezoekers.

In 2015 kreeg het zwembad een nieuwe buiten waterglijbaan en in 2017 werd de nieuwe spectaculaire bandenglijbaan geopend. Ieder jaar wordt aangegrepen om de aantrekkelijkheid van het zwembad te verbeteren. Nu is dus het recreatiebad aan de beurt.

Sfeer is heel belangrijk voor een recreatie zwembad en daarin wordt dit jaar geïnvesteerd. Stil zitten is er niet bij want in een later stadium wordt ook de horeca aangepakt.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.