Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Trits krijgt een make-over in coronatijd

Het inmiddels 27 jaar oude zwembad De Trits in Baarn ondergaat op dit moment een make-over.

Er worden nieuwe tegels rondom de bassins gelegd, de kleed- en doucheruimten krijgen nieuwe plafonds en de kleedcabines worden vervangen.

Ook komt er nieuwe onderwaterverlichting en de verlichting in het zwembad zelf wordt vervangen door energiezuinige LED-lampen.

Daarnaast wordt de waterzuiveringsinstallatie aangepast met UV-desinfectie waardoor het gebruik van chemicaliën omlaag wordt gebracht.

Eind augustus kan het zwembad weer open, tenminste, als de coronamaatregelen dan zijn opgeheven?

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.