Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De toekomst van De Smelen blijft voorlopig in het ongewis

Geldrop zit zijn maag met zwembad De Smelen. Een besluit over de toekomst is weer uitgesteld en wel tot september volgend jaar. Gaat Geldrop het zwembad overnemen van de huidige eigenaar Laco, wordt er gerenoveerd of komt er toch een nieuw zwembad?

Er ligt sindskort een renovatieplan van Laco bij de gemeenteraad. Maar de raad is sceptisch over deze plannen. Laco heeft volgens een exploitatie constructie het zwembad een paar geleden voor 1 euro in bezit gekregen.

Het bedrijf wil wel verbouwen maar dat zal dan moeten worden gefinancieerd door woningbouw op het terrein. En daar ligt het probleem omdat het bestemmingsplan dan moet worden gewijzigd. en hoelang gaat dat weer duren.

Voorlopig strijkt Laco jaarlijks 2 ton subsidie op voor de maatschappelijke taken van het zwembad en dat zal zeker voor een jaar worden verlengd. In die tussentijd kan er een onderzoek worden gedaan naar de toekomstmogelijkheden van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl