Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Swaneburg richt zich verder op de toekomst

In december 2012 hing de toekomst van zwembad De Swaneburg aan een zijden draadje vanwege allerlei technische gebreken. Dankzij een financiële injectie van de gemeente kon het bad gerenoveerd worden. De ontwikkeling van het zwembad gaat nu verder en het wordt voortaan verwarmd door een warmtecollectorensysteem.

De collectoren moeten gaan zorgen voor een besparing van 43.000 kubieke meter gas. Tevens zijn er twee UV-reactoren geplaatst die het water reinigen met UV-licht. Daardoor hoeft het water minder vaak ververst te worden. Hiermee voldoet De Swaneburg aan de toekomstige strengere normen voor de zuivering van het zwemwater.

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.