Welkom

splash3

Nieuws

De strijdbijl eindelijk begraven in Haren

Al met al blijft het een apart verhaal wat er allemaal zich het afgelopen jaar heeft afgespeeld bij zwembad Scharlakenhof in Haren. Sinds 2014 wordt het zwembad geëxploiteerd door een stichting. Jaarlijks ontvangt de stichting een gemeentelijke bijdrage voor de exploitatie.

Deze bijdrage werd eind 2017 stopgezet omdat de stichting geen deugdelijk financieel rapport kon overleggen. Het heeft meer dan een jaar geduurd en over en weer werd er met modder gegooid maar de relatieve rust lijkt weer terug te keren.

Volgens de gemeente is nu aan twee belangrijke voorwaarden voldaan zodat de bijdrage van 138.000 euro per jaar weer kan worden voortgezet. De gemeente Haren gaat voor 1 januari de achterstallige bijdrage aan de stichting overmaken.

Of het zwembad in de toekomst in deze vorm wordt voortgezet is nog de vraag. Haren is inmiddels onderdeel van Groningen geworden. In Groningen worden alle zwembaden geëxploiteerd door gemeentelijk sportbedrijf 050.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl