Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Stok wil meer zwemmers trekken

Sportfondsen Nederland, sinds kort de nieuwe exploitant van zwembad De Stok in Roosendaal, wil met een verlaging van de tarieven meer bezoekers trekken. De nieuwe exploitant gaat als eerste wapenfeit het recreatief en banen zwemmen goedkoper maken.

Een kaartje voor bijvoorbeeld recreatief zwemmen gaat vanaf 1 januari 2016 doordeweeks omlaag met bijna 2 euro en ruim een euro in het weekend. Door deze maatregel hoopt de exploitant bewoners van Roosendaal en omgeving te motiveren en te stimuleren om te komen zwemmen. Een kaartje doordeweeks kost dan 4,65 euro en 5,40 euro in het weekend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.