Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

De Sprank en Laco willen langer met elkaar door

Het college van B & W  van de gemeente Venray en huidige exploitant Laco zijn het eens geworden over een nieuwe overeenkomst voor zwembad De Sprank, nu nog de gemeenteraad.

In de overeenkomst zijn afspraken gemaakt over beheer en onderhoud, duurzaamheid, gezondheid, klanttevredenheid, zwemveiligheid en het gebruik van het zwembad door verenigingen.

Als de gemeenteraad akkoord gaat ontvangt Laco een jaarlijkse bijdrage van maximaal 225.000 euro en de intentie is om een meerjaren overeenkomst met Laco aan te gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Kijkje in de onderwaterwereld van een zwembad

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.