Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Smelen mogelijk over in andere handen

De huidige exploitant Laco krijgt vanaf september 2016 geen 2 ton subsidie meer voor zwembad De Smelen in Geldrop. De gemeenteraad heeft dat definitief besloten. Zonder deze subsidie kan de exploitant het zwembad niet meer exploiteren, de subsidie is essentieel voor het voortbestaan van het zwembad.

Reden van dit alles is dat de gemeente vindt dat Laco de afgelopen jaren te weinig heeft geïnvesteerd om het zwembad aantrekkelijker te maken. De gemeente meldt dat zich er al een paar kandidaten hebben gemeld om het zwembad over te nemen. Maar het laatste woord is hierover nog niet gesproken. De gebruikers beginnen zich nu ook te roeren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.