Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Smelen gaat dicht zonder bijdrage gemeente

Private uitbaters kunnen zwembaden niet exploiteren zonder een extra bijdrage van de gemeenten. Zo ook in Geldrop, het contract voor zwembad De Smelen loopt met af in 2016 en exploitant Laco heeft al gemeld aan de gemeente dat het zwembad zonder subsidie dan dicht gaat.

Laco Recreatie ziet geen mogelijkheden om zonder het extra geld het zwembad en onder de huidige voorwaarden open te houden. Het gemeentebestuur van Geldrop-Mierlo wil per 31 augustus 2016 stoppen met de financiële steun aan zwembad De Smelen. Exploitant Laco krijgt nu jaarlijks 200.000 euro voor behoud van de maatschappelijke functie van het zwembad.

Het is een discussie die op dit moment bij veel gemeenten speelt omdat exploitatie contracten aflopen met particuliere exploitanten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.