Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De situatie in Andel wordt steeds onoverzichtelijker

De gemeenteraad van Woudrichem wil extra geld beschikbaar stellen voor de exploitatie van AquaAltena in Andel, het gaat om een bijdrage van 159.000 euro.

De gemeente neemt hiermee een voorschot om een oplossing te vinden in de zwembaddiscussie over het noodlijdende nieuwe zwembad in Andel.

Samen met gemeente Aalburg is het zwembad ruim twee jaar geleden opgeleverd en heeft sindsdien problemen om de exploitatie rond te krijgen.

Nu is de Aalburgse politiek aan het woord of zij ook willen bijdragen. Naar nu blijkt heeft Sportfondsen Andel ook nog een huurachterstand 400.000 euro over 2016.

Het wordt er al met al niet duidelijker op en het zorgt al voor veel verontwaardigde reacties vanuit de bevolking van beide gemeenten.

AquaAltena, eigendom van de gemeenten Aalburg en Woudrichem, kampt sinds de opening met tegenvallende bezoekerscijfers en slechte horeca-inkomsten.

Lees ook de gerelateerde artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.