Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

De Schelp per direct dicht wegens ernstige corrosie

De gemeente Bergen op Zoom heeft in overleg besloten om vanuit veiligheidsoverwegingen zwembad De Schelp per direct te sluiten. Aanleiding is een onderzoek door de gemeente naar rvs in de draagconstructie van het zwembad.

Een nauwkeurig vervolgonderzoek in een laboratorium heeft uitgewezen dat de gebreken dusdanig zijn dat het zwembad per direct is gesloten. Er is ernstige corrosie opgetreden in de bouten van de draagconstructie en die zijn lastig bereikbaar.

Het is nog niet duidelijk wat de termijn van sluiting is, maar dat het lang gaat duren is zeker. Gemeenten hebben vorig jaar van de minister van Wonen opdracht gekregen om de controles op ondeugdelijk rvs uit te voeren bij zwembaden.

Na een enquête in opdracht van het ministerie bleek dat er onvoldoende was gedaan om de rvs problematiek in kaart te brengen. Lees hieronder de gerelateerde berichten en artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.