Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Schelp in Bergen op Zoom blijft tot volgend jaar dicht

Sinds maart van dit jaar is het zwembad al dicht vanwege roestvorming in de draagconstructie van het dak. De gemeente heeft nu bekendgemaakt dat het vervangen van het ondeugdelijk rvs gecombineerd gaat worden door een gepland groot onderhoud naar voren te schuiven. Daarnaast zal het zwembad duurzaam en aantrekkelijker worden gemaakt.

De gemeenteraad moet nog wel akkoord gaan met de miljoenen kostende operatie waarna het geheel aanbesteedt kan worden. Gebruikers van het zwembad moeten nu uitwijken naar zwembad De Melanen in Halsteren. Als tijdelijke oplossing wil de gemeente daar een overkapping boven het wedstrijdbad plaatsen, zodat er ook in de winter gezwommen kan worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.