Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Scheg: beleving in beweging

Het zwembad van Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer ondergaat in de komende maanden een ware metamorfose. Naast een nieuwe glijbaan en een welnessruimte komt er ook nieuwe horeca. Ook wordt de aankleding van het zwembad vernieuwd en daarbij wordt aansluiting gezocht bij de sfeer op de vernieuwde ijsbaan van De Scheg. Het woord belevenis staat hoog in het vaandel in Deventer. De verbouwing is begin november gereed en kost bijna negen ton. Dit bedrag leent het Deventer Sportbedrijf van de gemeente Deventer. De Scheg blijft gewoon geopend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.