Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De schaduw opzoeken kan nu bij zwembad Gerner

Over minder dan een maand is het zomer en dat betekend, als corona meewerkt, de openluchtzwembaden weer recreanten mogen ontvangen. Of misschien wel eerder?

De laatste jaren wordt er volop aandacht besteed om je goed te beschermen tegen de zon. Bij veel openluchtzwembaden wordt al via een dispenser zonnebrand ter bescherming aangeboden.

Dit om de kans op huidkanker te verkleinen. Tussen 12 en 15 uur is het oppassen geblazen. Dan is zon op zijn sterkst en verbrand je snel, zeker met in en uit gaan van het bad. Water fungeert daarbij als vergrootglas.

Bij openluchtzwembad Gerner in Dalfsen heeft Miranda van Lohuizen een uniek idee inwerking gezet om schaduwplekken te creëren, zie bovenstaande foto.

Na het project ingediend te hebben bij KWF Kankerbestrijding kreeg zij 2000 euro budget toegewezen om het project daadwerkelijk uit te voeren.

Om iets terug te doen voor KWF Kankerbestrijding heeft Miranda een digitale collectebus geopend: ga naar de website van het KWF en maak een (klein) bedrag over. Mooi lokaal initiatief!

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.