Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De revival van het openluchtzwembad

Nu de economie weer aantrekt lijkt de wens terug te keren binnen veel gemeenten om openluchtzwembaden te behouden en zelfs eerder gesloten baden opnieuw te gaan openen.

Op tal van locaties zijn er of worden er nieuwe initiatieven ontwikkeld, zo wil Barendrecht een openluchtzwembad, in Driebergen gaat het buitenbad volgend jaar weer open, Harlingen heeft plannen, in Hardinxveld is een haalbaarheidsonderzoek gaande en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het nut van een openluchtbad komt steeds meer naar voren mede omdat de zomers de afgelopen jaren beter zijn worden en de vraag naar waterrecreatie in eigen omgeving groeit vanuit de bevolking .

Een trend wat duidelijk waarneembaar is zijn waterspeeltuinen of sprayparks voor de allerkleinsten. Met wat simpele aanpassingen en niet al te forse investeringen is een dergelijk iets al te realiseren.

Jaren geleden werden er veel buitenzwembaden vanwege bezuinigingen gesloten, maar nu met de aantrekkende economie lijkt het tij te keren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.