Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De redding van het zwembad in Bolsward is nabij

De Werkgroep Zwembad Bolsward heeft medio februari een wervingscampagne opgezet om zwembad Vitaloo te redden van de ondergang.

Na drie weken heeft men meer dan 1000 vrienden van het zwembad kunnen werven en hebben 70 bedrijven toezeggingen gedaan om te gaan sponsoren.

Een mooi resultaat en het geeft aan dat het zwembad leeft in Bolsward. Vijfduizend flyers werden verspreid en sociale media werd als effectief middel ingezet.

Het is nu aan het college van B & W om het resultaat te beoordelen en een voorstel te maken voor de gemeenteraad.

Met dit burgerinitiatief wordt maar eens aangetoond dat een gemeente niet zonder zwembad kan en dat de inwoners bereid zijn om tot het uiterste te gaan om het te behouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.