Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Plump toch dicht, of…?

Het voornemen van de gemeente Twenterand om de zwembaden De Plump in Westerhaar-Vriezenveensewijk en De Groene Jager in Den Ham te privatiseren lijkt vooralsnog niet te lukken. Voor openluchtzwembad De Plump in Westerhaar lijkt sluiting nu per 1 januari zelfs onvermijdelijk. Een overnameplan door een ondernemer bleek niet haalbaar. Het privatiseren van De Groene Jager krijgt nu de hoogste prioriteit.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.