Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Plantage te koop of te huur?

Er komt een onderzoek naar de exploitatie van zwembad De Plantage in Hoogerheide. B & W van de gemeente Woensdrecht gaan in opdracht van de gemeenteraad bekijken of het mogelijk is om het zwembad te verkopen of te verhuren. De exploitatiekosten van het zwembad drukken zwaar op de begroting van de gemeente. De gemeenteraad stelt wel als voorwaarde dat het zwembad behouden moet worden. Het college hoopt volgend jaar september de resultaten van het onderzoek te presenteren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.