Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Peppel heeft een publiekstrekker van formaat in huis

Er is de laatste tijd veel kritiek geweest op zwembad De Peppel in Ede en vooral als het gaat om personele aangelegenheden. Maar nu is er goed nieuws te melden, de spiksplinternieuwe waterglijbaan Crazy Cone is in gebruik genomen. De nieuwe waterglijbaan is gebouwd tijdens de grote verbouwing en renovatie van afgelopen zomer.

De Crazy Cone tuberide is een 90 meter lange interactieve glijbaan vol met licht- en geluidseffecten en aan te tikken elementen bij de afdaling waarmee punten zijn te scoren. Ook de snelheid wordt gemeten. De rit eindigt in een grote cone waar de glijder heen en weer gaat om uiteindelijk te eindigen in een waterbak beneden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.