Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De nieuwe Tongelreep komt eindelijk van de grond

Sinds het recreatie/golfslagbad van De Tongelreep in 2016 is gesloten zijn er diverse plannen ontwikkeld om een nieuw zwembad te realiseren.

De gemeente Eindhoven had 12 miljoen euro gereserveerd voor het nieuwe bad maar kon het voor dat budget niet aanbesteden.

Vanwege de hoogconjunctuur in de bouw liepen de kosten alleen maar op en was er maar één aannemer die een offerte indiende en die vroeg 20 miljoen euro.

De plannen werden tijdelijk in de ijskast geplaatst en men ging zoeken naar een oplossing. En die werd gevonden.

Brainport Regio Deal, dat geld van het Rijk krijgt ter stimulering van de regio, stelt 7,5 miljoen euro beschikbaar en de gemeenteraad stelt ook nog eens 5 miljoen euro beschikbaar.

De plannen zijn hierdoor weer flink uitgebreid en nu komt er een instructiebad, een wedstrijdbad en een groot bad voor recreatie.

Als de aanbesteding nu wel lukt kan er in 2023 in het nieuwe zwembad gezwommen worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.