Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De nieuwe Boetzelaer kan gebouwd worden

Een week na de alles vernietigende brand in februari van dit jaar van zwembad De Boetzelaer in Monster lag er al een ontwerp klaar voor de wederopbouw.

Wellicht was dat ontwerp er al voordat het 45-jarige oude en zeer populaire zwembad van het Westland in de as werd gelegd.

Waarschijnlijk had men al een vooruitziende blik, uiteraard niet wat de brand betreft. De houdsbaarheidsdatum van een zwembad is in de meeste gevallen rond de 40 jaar.

De gemeente Westland heeft nu de vergunning verleend voor de nieuwbouw zodat de bouw kan beginnen.

Op de foto ^ wordt deze vergunning symbolisch overhandigd door de Westlandse wethouder van sportzaken Pieter Varekamp aan directeur Peter Wielaert, rechts op de foto.

Wielaert die eigenlijk al met pensioen zou gaan blijft nog aan voor de bouw van het nieuwe complex.

Het nieuwe zwembad zal in 2021 de deuren gaan openen voor het publiek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.