Welkom

splash3

Nieuws

De Nationale Sportweek, al meer dan 10 jaar een succes

Van 18 tot en met 25 april vindt de landelijke Nationale Sportweek plaats. De Nationale Sportweek is een initiatief van de NOC*NSF waarbij sportverenigingen in het hele land hun deuren openzetten met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en te laten zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is.

De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Nog steeds sporten veel mensen niet. De organisatie van de Nationale Sportweek is een van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot.

In 2014 organiseerden 208 gemeenten een lokale Sportweek. Daarnaast werden er in nog eens ruim 100 gemeenten sportactiviteiten georganiseerd. Landelijk werden er 9.000 sportactiviteiten georganiseerd waaraan ruim 1.000.000 Nederlanders deelnamen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl