Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Marke Hattem weer open na tegel renovatie

Het toch al geplaagde zwembad De Marke in Hattem is twee maanden gesloten geweest voor publiek omdat het tegelwerk rond de bassins, kleedkamers en de douches vervangen moest worden.

De tegel renovatie is inmiddels afgerond. De rechter moest er zelfs aan de pas komen om te bepalen of het onder de garantie van de aannemer viel. Het vonnis van de rechter sprak in het voordeel van de gemeente Hattem.

Het zwembad heeft ook een aanzienlijke schadepost opgelopen vanwege gederfde inkomsten. Of die kosten nog verhaald gaan worden is niet bekend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.