Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Marke Hattem, een hoofdpijn dossier?

Het wil nog niet echt lukken met de exploitatie van het nieuwe Multifunctioneel Centrum De Marke in Hattem. De resultaten van het twee jaar geleden geopende zwembad vallen veel lager uit dan de vooropgestelde prognoses. Uit de cijfers blijkt dat het financieel gezien structureel niet goed gaat, ook niet online casino met het naastgelegen Kulturhuis.

Wat betreft het zwembad zijn er inmiddels twee nieuwe bestuursleden gevonden en er is eind november vorig jaar een nieuwe directeur aangesteld. Volgende maand presenteert het college van B & W  de nieuwe  toekomstplannen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.