Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Marke Hattem gaat een lange periode dicht

Het zwembad van Hattem, De Marke, gaat vanaf februari 6 tot 8 weken dicht. De tegels rondom de bassins, van de kleedkamers en bij de douches worden vervangen door de aannemer die het zwembad heeft gebouwd in 2012. Al na de opening bleek al dat het tegelwerk niet goed was uitgevoerd. In de tussenliggende periode zijn er tegels afgebroken of volledig los gelaten.

Volgens de garantie bepalingen moet de aannemer het tegelwerk nu vervangen. Om de veiligheid te garanderen heeft de gemeente en het management van het zwembad besloten om het zwembad tijdens deze werkzaamheden te sluiten.

Vanwege de afgebroken tegels is de tegelvloer niet meer goed waterdicht. Het management van het zwembad betreurt de situatie en is nu bezig met een plan om de vaste gebruikers van het zwembad te compenseren. Vanaf de opening zijn er al diverse problemen met het zwembad, lees hieronder eerdere berichtgeving.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.