Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Marke achtervolgt door tegelproblemen

Vanaf de opening van De Marke in Hattem in 2012 zijn er al problemen met tegelwerk rondom de baden. In 2016 zijn daar al herstelwerkzaamheden voor uitgevoerd. De rechter moest er toen aan de pas komen om de aannemer te dwingen de werkzaamheden binnen de garantie uit te voeren.

We zijn nu vier jaar verder en nog steeds zijn er problemen met het tegelwerk. Dat betekent concreet dat het zwembad vanaf mei tot de zomer in het teken staat van herstel.

De gemeente hoopt hiermee alle problemen eindelijk opgelost kunnen worden. De gemeente Hattem verhaalt de kosten van dit herstel bij de aannemer.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.