Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De lucht lijkt op te klaren boven AquaAltena

De gemeenteraad van Aalburg heeft ingestemd om voor drie jaar extra subsidie te verlenen aan exploitant Sportfondsen Andel van zwembad AquaAltena in Andel.

Aan het voorstel zijn een paar aanvullende voorwaarden verbonden. Sportfondsen Nederland, moederbedrijf van de exploitant, moet minimaal 8 maanden garant staan voor de kosten om het zwembad open te houden, mocht het eventueel mis gaan met Sportfondsen Andel.

De gemeenteraad van Woudrichem heeft al eerder met dit voorstel ingestemd. Sportfondsen heeft inmiddels de helft van de achterstallige huur van 400.000 euro overgemaakt aan de gemeenten Woudrichem en Aalburg.

Dus is er nu een einde gekomen aan het geschil tussen beide partijen.

Voor meer informatie lees de gerelateerde artikelen of gebruik de zoekfunctie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.