Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Kwel met tegenzin overgedragen aan Laco

Het college van B & W van de gemeente Cuijk heeft tegen de zin van de gemeenteraad zwembad De Kwel en de bijbehorende sporthal  per 1 januari 2019 overgedragen aan exploitant Laco.

De gemeente meldt dat het juridisch niet mogelijk is om de overdracht uit te stellen. In het contract dat 20 jaar geleden is overeengekomen staat dat het zwembad en sporthal voor een symbolisch bedrag van 1 gulden in handen komt van Laco.

Alleen is de gemeenteraad het niet eens met de overdracht omdat men van mening is dat er geen garanties zijn van Laco om te investeren in de accommodatie. In de periode dat Laco de accommodatie exploiteerde bleef de gemeente verantwoordelijk voor het groot onderhoud en daar zijn miljoenen mee gemoeid geweest.

De oppositie in de gemeenteraad heeft nu een spoeddebat aangevraagd om het college van B & W aan de tand te voelen over de overdracht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Als alles gratis is…

Op de Dag van de Bouw hebben 2200 mensen een kijkje genomen in het nieuwe zwembad Aquarena van Emmen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.