Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Kûpe na overgangsjaar volop in beweging

Het jaar 2014 was een bewogen jaar voor Zwembad De Kûpe in Buitenpost. Het zwembad ging over in handen van een stichting en moet het voortaan doen met meer dan de helft aan subsidiegelden. Een uitdaging voor de nieuwe stichting en met resultaat.

Er is nu bij De Kûpe een warmtekracht koppeling gerealiseerd via een lokaal bedrijf dat kunststof profielen maakt. Het zwembad kan van nu af aan gebruik maken van de restwarmte van het desbetreffende bedrijf.

Het zwembad heeft de intentie om meer met lokale partners te gaan samenwerken op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en op sociaal vlak. De inzet van vrijwilligers spelen daarbij ook een belangrijke rol.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.