Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Kuil komt ook in handen van Optisport

De grootste partij in Nederland op het gebied van exploitatie van zwembaden gaat ook zwembad De Kuil in Bodegraven exploiteren. Twee andere exploitatie partijen vissen daardoor achter het net, naar verwachting de huidige exploitant SBAB en Sportfondsen Nederland.

In de zomer van 2020 start het bedrijf met de exploitatie. Volgens planning gaat het nieuwe buitenzwembad in mei 2020 open en het nieuwe binnenzwembad in juli 2020. Het wordt een zwembad volgens de huidige eisen: duurzaam, energiezuinig en voor alle doelgroepen.

Optisport heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als marktleider op het gebied van sportaccommodaties en inmiddels heeft het zo’n 370 accommodaties (sporthallen, zwembaden en ijsbanen) in 75 gemeenten in Nederland en België.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.