Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Krim Texel investeert fors in een nieuw zwembad

Vakantiepark De Krim op Texel gaat een nieuw zwembad bouwen met daarin diverse spectaculaire attracties. De eyecatchers zijn vier waterglijbanen van GoH2O, het nieuwe merk van Watergames and More. Daarnaast wordt er ook een groot indoor Spraypark gerealiseerd, geheel gethematiseerd in Texelse stijl.

De bouw van het compleet nieuwe zwembad start in september 2016 en zal naar verwachting in juni 2017 gereed zijn. De capaciteit van de nieuwe voorziening is 300 personen indoor en 100 personen outdoor.

Een belangrijke trekpleister binnen dit project wordt vormgegeven door de vier waterglijbanen:

1.De eerste waterglijbaan is een GoH2O Traveller, een buisglijbaan met doorsnede van 1400mm, waar gasten kunnen glijden met een tube. Hierin is een GoH2O Dazzler (trechter, cone) gebouwd, naast diverse daglichteffecten om extra spanning toe te voegen.
2.De tweede waterglijbaan geeft werkelijk interactieve beleving. Deze GoH2O Challenger, een buisglijbaan met een diameter van 1200mm, is uitgerust met diverse multimedia-effecten waaronder LED verlichting, een LED Display en diverse touch points, die samen een interactief spel vormen. Daarnaast wordt de snelste tijd van glijden bijgehouden via een scoresysteem. Door voor het glijden één van de programma’s te kiezen geeft de waterglijbaan met één druk op de knop elke keer een compleet andere sensatie.
3.Hiernaast wordt een Wild River gerealiseerd met een lengte van ca. 55,0 meter en vier bassins met elk en doorsnede van 6,0 meter. Deze bassins sluiten elke keer aan op uitdagende secties GoH2O van de wildwaterbaan.
4.Tot slot is er ook een GoH2O Waverider voorzien, een 3,0 meter brede familieglijbaan voor jong en oud.

De installaties op vakantiepark De Krim worden geleverd door Watergames & More. Zij zijn exclusief dealer van Waterplay, exclusief leverancier van de brand premium waterglijbanen GoH20 en specialist op het gebied van waterrecreatie.

Meer informatie:
Watergames & More

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.