Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Kragge vestigt record Zwem4Daagse

Zwembad De Kragge in Zwartsluis viert dit jaar het 40-jarig bestaan. Als kroon op het jubileum is er een nieuw record gevestigd qua aantal deelnemers aan de Zwem4Daagse. Een record aantal deelnemers van 870 personen hebben dit jaar aan het evenement deelgenomen. Dat het zwembad goed bezig is blijkt ook het feit dat er wordt gekeken om het water van zwembad De Kragge in Zwartsluis voortaan te gaan verwarmen met behulp van biomassa. En het zwembad wil tevens gebruik gaan maken van een eigen waterbron, in plaats van dat het water van de waterleidingmaatschappij komt. De plannen voor verwarming door biomassa beginnen steeds vastere vormen aan te nemen. Ook elders in de regio wordt hierover nagedacht. In de Drentse gemeente De Wolden is de gemeenteraad al akkoord gegaan om de zwembaden De Slenken in De Wijk en Engeland in Ruinen te verwarmen met biomassa.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.