Welkom

splash3

Nieuws

De Koornmolen geen openbaar zwembad meer

Na het besluit van de rechtbank dat De Koornmolen in Zevenhuizen geen recht heeft op subsidie, heeft de directie besloten om per 1 januari 2016 te stoppen als openbaar zwembad. Het zwembad is dan alleen nog toegankelijk voor de eigenaren van bungalows en recreanten op de camping.

De Koornmolen heeft het besluit inmiddels medegedeeld aan de 8 medewerkers van het openbare gedeelte. Dit betekend dat ze op zoek moeten gaan naar een andere werkplek. Bij De Koornmolen worden al ruim 40 jaar zwemlessen gegeven. Deze zwemlessen en de begeleiding van alle doelgroepen worden op 31 december 2015 beëindigd.

De directie van De Koornmolen stelt in het bericht aan de media dat men vier jaar lang tot het uiterste is gegaan om het zwembad De Koornmolen te behouden voor de inwoners van Moerkapelle en Zevenhuizen. Het besluit volgt op een jarenlange politieke discussie in de gemeenteraad van Zuidplas.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl