Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Koerbelt stapt over op zoutelektrolyse

Voor de opening van openluchtzwembad De Koerbelt in Rijssen in april 2015 wordt er geen gebruik meer gemaakt van vloeibaar chloor. Vanuit veiligheid eisen en financiële overwegingen is besloten om een zoutlektrolyse systeem te plaatsen.

Met deze installatie voldoet het zwembad aan de waterkwaliteit aan het Waterleidingbesluit, zoals vereist in de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen Zwemgelegenheden (WHVBZ).

Gezien de omvang van het openluchtbad is het erg kostbaar om de huidige chloorinstallatie te vervangen. Om die reden heeft de gemeente besloten om tot deze installatie over te gaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.