Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Kiefer in Dedemsvaart krijgt een tijdelijk plafond

Nadat het volledige plafond van het zwembad in januari van dit jaar is verwijderd, is de akoestiek in het bad dermate slecht geworden voor gebruikers en medewerkers, dat er nu een tijdelijke plafondconstructie wordt aangebracht.

In de zomervakantie wordt er een compleet nieuw plafond geplaatst. De problemen gaan terug naar december 2017 toen een serie plafondplaten naar beneden vielen. Uit onafhankelijk extern onderzoek bleek dat er in het schuine plafondsysteem boven het bad teveel speling zat tussen de houtwolcementpanelen en de stalen profielen waarin deze platen liggen.

Daarna is het besluit genomen om de complete 20 jaar oude plafondconstructie te verwijderen. Doordat de plafondconstructie nu ontbreekt, heeft het geluid in het binnenbad vrij spel waardoor het geluid alle kanten opgaat.

Met het tijdelijke plafond wordt het probleem opgelost en kan iedereen weer normaal gebruik maken van het binnenbad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.