Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De jeugd kan weer vrij zwemmen

De coronaregels voor de openlucht zwembaden worden weer verder versoepeld. Kinderen tot 12 jaar kunnen al onder begeleiding van een volwassene vrij zwemmen maar nu mogen ook de 13 tot 18-jarigen weer vrij zwemmen.

Men moet wel van te voren online reserveren en er wordt gewerkt met tijdsloten. Het is aan de medewerkers van de zwembaden om te zorgen dat alles volgens de regels verloopt.

Op de ligweiden blijft het houden van anderhalve meter afstand verplicht en dat geldt ook voor de horeca. Met het mooie weer op komst voor de komende dagen kan er eindelijk weer volop recreatief worden gezwommen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.