Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De jeugd heeft de toekomst

Marcel de Roo, manager van SportPlaza Groenendaal in Heemstede heeft er in één dag 19 junior badmeesters bijgekregen. Een leuk en enthousiast initiatief bij SportPlaza. Negentien jongeren gaven gehoor aan de oproep om ‘badmeester te worden in 1 dag’. De jongeren kregen die dag alles te horen over het verantwoordelijke beroep van badmeester. Manager Marcel de Roo verzorgde de inleiding, hoofd technische- en civiele dienst Dirk Monsieurs gaf uitleg over het technische gedeelte. En badmeester Pim Hesselmann leerde de kinderen wat toezichthouden betekent. Als afsluiting ontving ieder het certificaat ‘junior lifeguard’. Het was de eerste keer dat SportPlaza een dergelijke activiteit organiseerde, maar gezien het enthousiasme, is het zeker niet de laatste keer.

Foto’s: Harry Opheikens

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.