Welkom

splash3

Nieuws

De IJzeren Man heeft eigen zwemlesconcept ontwikkeld

Anderhalf jaar zijn ze er mee bezig geweest. Het hele team van zwembad De IJzeren Man heeft er aan mee gewerkt. De IJzeren Man heeft een eigen en nieuw zwemlesconcept ontwikkeld.

Vanaf 19 augustus 2019 start De IJzeren Man in Weert met het nieuwe systeem om zwemlessen weer leuk en meer van deze tijd te maken, waarbij plezier voorop staat.

De insteek is dat zwemlessen leuk, spannend en uitdagend moeten zijn waardoor het een beleving is voor de kinderen om zwemles te volgen.

Het zwemlesconcept is gebaseerd op wat verschillende zeedieren kunnen doen. Tijdens de zwemles gaat de walvismascotte Bliss samen met de kinderen op reis langs al deze zeedieren.

In totaal zijn er zes zeedieren die de kinderen in twaalf stapjes naar het C-diploma brengen. In het huidige systeem duurde het soms lang voordat een kind een volgende stap maakte.

Door het zetten van twaalf kleinere stappen blijven de zwemlessen leuk en attractief en dat is goed voor het zelfvertrouwen van het kind.

Bij iedere diploma-uitreiking ontvangen de kinderen een medaille en zorgt de walvismascotte Bliss voor een extra feeststemming.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl