Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De IJsselslag wordt misschien toch recreatiebad

Er komt een onderzoek om zwembad De IJsselslag om te bouwen tot recreatiebad, althans eerst naar de kosten.

Zwembad De IJsselslag in Zutphen verkeert als sinds de opening in 2015 in zwaar weer. Nu met de gemeenteraadsverkiezingen op komst wil de gemeenteraad dat er een onderzoek komt.

Het noodlijdende zwembad is op dit moment onderwerp van meerdere onderzoeken. Zo wordt er ook gekeken hoe de exploitatie van het zwembad weer gezond kan worden gemaakt.

Een eerdere motie om het zwembad uit te breiden met een glijbaan haalde het niet. Dat het zwembad onderwerp van gesprek is, komt onder meer door de slechte financiële situatie.

Het zwembad boekte vorig jaar een tekort van 88.000 euro. Daarnaast is er tussen het zwembad en de hoofdhuurder, zwemvereniging De IJsselmeeuwen een langlopend conflict.

De gemeente besloot destijds te kiezen voor een zwembad zonder toeters en bellen en dat lijkt nu niet de juiste keuze te zijn geweest.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.