Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De IJsselslag blijft een schip van bijleggen

Zwembad De IJsselslag blijft en is het zorgenkindje van de gemeente Zutphen. Vanaf de opening in 2015 moet er ieder jaar geld bij om de exploitatie rond te krijgen. Er blijkt nu dat voor 2018 er tonnen euro’s bij moeten terwijl de voorgaande jaren er ook al veel geld bij moest.

Het zwembad wordt al vanaf het begin geplaagd door financiële en bestuurlijke problemen. De sobere opzet van het zwembad begint nu zijn tol te eisen, zonder recreatie mogelijkheden is het lastig om de exploitatie rond te krijgen.

Problemen op het bestuurlijke vlak hebben er ook geen goed aan gedaan. Hoe het nu verder moet zal moeten blijken uit een onderzoek dat de gemeente uitvoert naar de exploitatie van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.