Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Hoevert in Didam definitief dicht?

Het college van B & W van Montferland wil zwembad De Hoevert in Didam definitief sluiten. De gemeente verkeert in financieel zwaar weer en heeft sluiting van het zwembad uit 1973 als bezuiniging in de begroting opgenomen.

In 2017 ging de gemeente nog een contract aan met Sportfondsen Didam tot 2021. Als het aan het college van B & W ligt is het daarna over en uit.

Er waren ook plannen voor een nieuw zwembad maar die zijn ook in de ijskast gezet. Het is allemaal nog niet zover want eerst moet de gemeenteraad zich gaan buigen over het voornemen.

Als het doek valt gaat dit ten koste van het 14-koppig personeelsbestand en de 250 leden tellende zwemvereniging De Watervrienden.

Sluiting van De Hoevert betekent dan ook abrupt het einde van de zwemvereniging omdat er geen alternatieven zijn in de regio.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.