Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Nieuwe exploitatie vorm in Joure biedt en geeft zekerheid

Nadat vorige week bekend is gemaakt dat de relatie tussen de gemeente Friese Meren en exploitant Stichting Stiennen Flier van Swimfun in Joure weer volledig is hersteld, zijn er vlak daarna nieuwe plannen gepresenteerd.

De gemeente wil namelijk een eigen sportbedrijf oprichten voor de exploitatie van de sporthal Sportfun en en zwembad Swimfun in Joure en deze onder brengen in een BV.  Onderdeel van dit plan is dat de medewerkers van beide accommodaties in dienst komen van het sportbedrijf, met de gemeente als enige aandeelhouder.

Het plan is goed ontvangen door de medewerkers en omdat hiermee een einde komt aan de onzekerheid over de werkgelegenheid. Eerder wilde de gemeente de exploitatie van de accommodaties gaan aanbesteden en dat is nu van de baan.

Wat er gebeurt met Stichting Stiennen Flier is op dit moment onduidelijk. Het college van B & W heeft voor het oprichten van het sportbedrijf nog wel toestemming nodig van de gemeenteraad.

A&P

Zwembaden

De Grote Koppel Arnhem

ZR Video's

Er word weer wat afgeplonsd door de honden

Nog niet alle openluchtzwembaden zijn gesloten maar ter afsluiting van het seizoen hebben er alweer een aantal hondenplonsen plaatsgevonden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.