Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Gelenberg langer dicht vanwege legionella

Je zou kunnen zeggen legionella bij zwembaden is uitgeroeid. Er zijn in de afgelopen jaren zoveel maatregelen genomen om het de kop in de drukken.

Alleen af en toe duikt het nog wel eens op, zo ook bij zwembad De Gelenberg in Druten waar vorige maand legionella werd aangetroffen in de leidingen.

Na onderzoek bleek dat de waterleidingen van de doucheruimtes dusdanig waren verouderd dat men heeft besloten om ze allemaal te vervangen.

Een aanzienlijke klus waardoor het zwembad langer blijft gesloten. Bij de start van het nieuwe schooljaar gaat De Gelenberg weer open en kunnen alle activiteiten weer opgestart worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.