Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Fuut overgedragen aan vrijwilligers

Openluchtzwembad De Fuut in Reeuwijk is officieel overgedragen aan vrijwilligers. Deze groep is vanaf nu verantwoordelijk voor de exploitatie van het zwembad.

Met de overdracht komt er een einde aan de onzekerheid over het openluchtzwembad en is het voorbestaan ervan gewaarborgd. Vorig voorjaar kwam het nieuws dat de gemeente zwembad De Fuut wilde sluiten, omdat de exploitatie ervan te duur was.

Dit tot groot ongenoegen van een grote groep Reeuwijkers. Onder leiding van onder meer waterpolocoach Robin van Galen wist een groep vrijwilligers de gemeenteraad te overtuigen het zwembad open te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.