Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Fuut definitief dicht, maar zwemmers kunnen naar Landal

Het college van B & W van Bodegraven-Reeuwijk stelt voor aan de raad om openluchtzwembad De Fuut per 1 januari 2016 te sluiten. Met de sluiting bespaart de gemeente structureel ruim 190.000 euro en de grond van het zwembad kan worden verkocht.

Op dit moment wordt er een recreatiepark met de naam ParqGreen in Reeuwijk gebouwd door Green Real Estate in samenwerking met Landal. Op basis van maatschappelijke overwegingen is overeengekomen dat de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk op bepaalde uren gebruik kunnen maken van het zwembad op het park. De gemeente betaald daarvoor aan het park 50.000 euro per jaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.