Welkom

splash3

Nieuws

De Fakkel weer slachtoffer van geweld

Ondanks de eerder genomen veiligheidsmaatregelen is zwembad De Fakkel in Ridderkerk weer ten prooi gevallen aan zwembadterreur. Zes jongeren zochten ruzie met een badmeester waarna er meerdere klappen werden uitgedeeld door de ruziezoekers.

De beveiligers, die sinds de ongeregeldheden van eind juni zijn aangesteld, waren er snel bij maar konden niet voorkomen dat de zwembadmanager, die ook bij het incident aanwezig was, in het nauw gedreven werd door de groep en van een medewerkster die het incident filmde, werd haar mobiel uit de handen geslagen.

De groep van zes is daarna naar de uitgang gemanoeuvreerd waar ze moesten wachten op de politie maar ze wisten te vluchten voordat de politie was gearriveerd. Er wordt uiteraard aangifte gedaan van het geweldsincident.

Het incident toont maar weer eens aan dat je alle maatregelen kunt nemen maar voorkomen doe je het niet als er niet iets structureels veranderd in de maatschappij. Later meer hierover.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl