Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De Fakkel krijgt RVS-baden

De grote renovatie van de wedstrijd- en instructiebaden van zwembad De Fakkel in Ridderkerk is gestart. Na veertig jaar van trouwe dienst worden de huidige baden gesloopt en vervangen door nieuwe RVS-baden. Deze werkzaamheden vinden plaats in juli en augustus. Vanaf begin september wordt de perronvloer opnieuw betegeld,  nieuwe kunststof zitbanken geplaatst, de zwembadpost aangepast, er komt een nieuwe vloer bij de kleedkamers en de douches en de toiletten van het wedstrijd-/instructiebad worden gemoderniseerd. Het recreatiebad en de buitenbaden van De Fakkel blijven open tijdens de werkzaamheden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.