Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De façade achter een feestelijke heropening

Uiteraard wordt er niet meer gesproken over wat er allemaal vooraf is gegaan aan de grootschalige renovatie van het Leeghwaterbad in Purmerend.

Het zwembad is weer open en het is groot feest in Purmerend. Volgens de gemeente is het bad nu één van de duurzaamste zwembaden van Nederland.

Vanwege allerlei bouw- en constructie fouten moest het zwembad wel worden gerenoveerd. Lees het dossier hieronder en in het archief.

Nu wordt het afgedaan als verduurzamingsmaatregelen. Maar de werkelijkheid is anders en het heeft de gemeente Purmerend al vele miljoenen gekost om het zwembad te herstellen.

En daar hoor je nu niemand meer over, het zwembad is weer volledig open en iedereen is blij en enthousiast.

Laten we hopen dat het zo blijft en dat er niet nog meer verborgen gebreken opduiken in de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.