Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

De draaikontenrij van de lokale politiek

Van bepaalde gemeenteraden moet je het niet hebben. Besluiteloosheid is soms meer dan troef. Tot grote frustratie van alle betrokkenen.

In Wervershoof zijn ze als sinds 2016 bezig om een nieuw zwembad te realiseren. Zwembad De Zeehoek is over de houdbaarheidsdatum heen en moet worden vervangen.

Er werden plannen gesmeed en als men destijds voortvarend te werk was gegaan had er nu een nieuw zwembad gestaan.

Alleen liep alles anders, oeverloos vergaderen en maar uitstellen. Het bestuur van het zwembad attendeerde al tien jaar daarvoor over de slechte technische staat van het zwembad.

En zoals het gaat in de lokale politiek, gemeenteraden komen en gaan en iedere keer staat de pet weer anders. In het originele plan uit 2016 ging men uit van 3 baden voor 12 miljoen euro.

Maar door het lange wachten en de hoogconjunctuur in de bouwsector zijn de kosten alleen maar omhoog gegaan. Met als gevolg, weer vergaderen en uitstellen en vooral draaien.

Om aan de 12 miljoen euro vast te houden worden de plannen alleen maar weer aangepast en bijgesteld. Het eindresultaat tot nu toe is, alles wordt op de lange baan geschoven.

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.